Alle gode ting er tre

NGV-revyen Reality Check 2021 har overgått mange forventninger. Dette er NG sin tredje revy og man kan se at det blir bare bedre og bedre med årene.

Anmeldt av Colin-Frank Johansen Eliassen og Lise Hellem-Brandt.

Mens publikum fylte salen var det en kommentatorboks med to kommentatorer som kom med småfrekke, men morsomme kommentarer om publikum som skapte et godt utgangspunkt for forestillingen. 

Deretter ble det vist en leken video-sketsj hvor dyr oppførte seg slik som vi ser de, men forsterket med helt tullete trekk. Videoen avsluttes med setningen “Dokkar trenger en reality check”, dette er en fin overgang til resten av revyen.

Vår favoritt framføringer var sketsjen Roadtrip, hvor mange kjente karakterer ble presentert på en leken måte. Vår favoritt sang som ble framført er Great Balls of Fire, sunget av Tristan Storm med en strålende kraftig stemme og full av energi på scenen. 

Årets skuespiller gruppe levde seg helt inn i karakterene sine selv når de var av scenen. Fremføringen var av høy kvalitet. Den dynamiske duoen Lorentz Mowinckel og Henrik Mohn skapte herlig stemning gjennom hele forestillingen og fylte rommet med latter og tårer. De var kjapp med vitser selv når ting ikke gikk som planlagt. 

Legevakt sketchen fikk blandede følelser fra publikum. Vi får da se en lege som møter på forskjellige personer som trenger hjelp. Det starter bra med lette vitser og god fremføring, men ender surt etter et voldtektsoffer blir gjort narr av da hun spør om hjelp. Da var det ikke mye lyd fra publikum. Sårt tema som ikke burde bli brukt i en slik setting. 

Bandet storkoste seg på scenen ved hver sang og leverte godt! Men det kan ses ut som at prestasjonsangsten av premierekvelden tok de igjen etter halve forestillingen, da de ikke hang helt sammen gjennom én sang. Sanglisten passet godt til sketsjene, men passet ikke alle sangstemmene. Noen vokaler ble litt for flat. På andre siden så sang Gard Albriktsen med hjertet i hånden. Man merket energien i rommet var varm da publikum sveivet armene frem og tilbake til hans framføring av Gravity.

Revyen som en helhet er strålende, den var godt strukturert med god innledning, morsomme og underholdene sketsjer, velgjennomførte sanger med band og effektivt sceneskiftet. Sketsjene tok til seg relevante samfunnstemaer som man kan le av uansett alder. 

Vi fikk inntrykk av at alle som deltok i revyen koste seg, noe som er viktig for at publikum også skal ha det moro under forestillingene. Noe de fikk til med glans, salen var fylt med latter og applaus, eller en kombinasjon av begge. Alle som har deltatt i revyen i år fortjener skryt for hardt arbeid og god underholdning.

Som en helhet har revyen fremført svært bra og vi håper å se de som er igjen til neste år fremføre for oss på scenen en gang til. Vi gir “Reality Check” 5 NG hoder. Gledes til 2022!

Anmeldelsen er basert på revyens premierevisning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *