Revyen lover lattergaranti

For et år siden arrangerte Nordahl Grieg sin første revy. I år slår de til igjen med sin andre revy med tema “Kunsten å krige”. Tross i all kritikken de fikk i fjor, er de overbevist om at det blir mye bedre i år. 

Skrevet av: Lovise Fjelltveit

– Hvordan går det med planleggingen til revyen i år, i forhold til i fjor?

– Vi har et større budsjett i år. I fjor måtte vi jo sy sceneteppe selv, men nå har vi kjøpt et. Vi er fler i år som holder på med revyen, sier Oda Birkeland-Johnsen og Synne Davidsen fra revyens PR-gruppe.

– Sist vi hadde revy så var det ingenting som var ferdig seks dager før selve premieren. 

Artikkelen fortsetter etter bildet

Helt umulig å si

Nå er de snart i mål, med et par finjusteringer igjen. I dag har de holdt på med stemmeteknikker og å gjøre ferdig kostymene. De kan også fortelle oss at sceneoppsettet er mye bedre i år. 

– Blir denne revyen bedre enn Langhaugen sin?

– Langhaugen har vært i gamet lenge, de vet hva de driver med. De hadde en veldig bra revy. Om vi klarer å få det til bedre er egentlig helt umulig å si. 

Ifølge PR-gruppen, kan vi forvente bra musikk og mange flinke skuespillere som de definitivt kan sette en lattergaranti på. PR-gruppen sier også at temaet er veldig samfunnsaktuelt. De kan også avsløre at årets revy inneholder mye som ikke er typisk revy, og at de har prøvd å tenke litt utenfor boksen. 

Revyen “Kunsten å krige” vises 17. og 18. Februar på Nordahl Grieg vgs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *