NG slår til med egen skolerevy

Skrevet av: Tonje Bratland. Foto: Sveiung Øiestad

Nå samles kosegruppen en gang i uken for å planlegge og forberede seg til premieren. Stine Haugland Andersen (18) er blant dem som har meldt seg til å være med, hun forteller at dette er noe hun ser frem til og at hun håper at programmet lykkes og at publikum blir fornøyd.

I vinter skal elever ved Nordahl Grieg Videregående skole holde sin aller første skolerevy. De søker fortsatt etter elever som kan være med, ikke bare på scenen.

– Jeg valgte å være med i revyen fordi jeg syntes det hørtes veldig spennende ut. Tidligere har jeg også vært med på sal og scene på ungdomsskolen, og der har jeg kost meg mye, sier Andersen. 

Trenger flere

Revyen er fortsatt på planleggingsstadiet, og foreløpig holder gruppen på med idémyldring. Ingen roller er besatt ennå, så det er åpent for elever på skolen som ønsker å være med på revyen.

– Vi trenger ikke bare folk som skal stå på scenen, vi trenger like mange som kan sminke, bake kake, stå i kiosk og ta imot gjester, informerer Lise Gro Sælemyr. Hun er blant de fire lærerne som er med på å arrangere skolerevyen. Dersom du ønsker å være med i skolerevyen kan du melde deg inn i Facebook-gruppen NG Revy 2018/2019 eller ta kontakt med Arne Hydle, Geir Myhr, Hege Elisabeth Huse eller Lise Gro Sælemyr.

Stor interesse

Elevene ved Nordahl Grieg har vist stor interesse for å holde en revy. Det har også blitt  gjennomført undersøkelser om interessen for en revy på forhånd, forteller Sælemyr.  Planen er å ha et innholdsrikt, morsomt og underholdene program.

-Vi ønsker å spille en del på ironi og kanskje litt humor ovenfor andre skoler. Elevene som er med å planlegge er veldig kreative og jeg må si at jeg er positivt overrasket over alle ideene som er sagt, gliser Sælemyr.

– Tidligere har jeg har vært og sett på Amalie Skram sin revy og de har jo disset NG i deres revy, så nå skal vi gruse de, forteller Marthe Monsvik som også er en av elevene med i revyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *