“Helsevesenet vårt er ikke bra nok”

I denne podcasten får du høre om psykisk helse og hva jentene fra "Psykt ærlig" gjør for å forbedre situasjonen rundt, og hvilke tanker de har rundt dette tema. Samtidig får vi høre om hva de mener kan bli gjort av andre. En podcast av Sarah Elise Simonsen og Maja Karbowska, med besøk av Ingebjørg Blindheim og Karoline Rørtveit Thorbjørnsen fra plattformen Psykt Ærlig.

I denne podcasten får du høre om psykisk helse og hva jentene fra “Psykt ærlig” gjør for å forbedre situasjonen rundt, og hvilke tanker de har rundt dette tema. Samtidig får vi høre om hva de mener kan bli gjort av andre. En podcast av Sarah Elise Simonsen og Maja Karbowska, med besøk av Ingebjørg Blindheim og Karoline Rørtveit Thorbjørnsen fra plattformen Psykt Ærlig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*