Revygruppen får profesjonell hjelp

Guri Solberg har besøkt skolens revygjeng, og hun har hjulpet dem litt med nervene før den første fremføringen.

Solberg er en norsk programleder, som blant annet er kjent fra Idol og Skal vi danse på TV2. Solberg startet sin karriere hos TV2 i 2004, og nå er hun her på Nordahl Grieg videregående skole for å snakke om det å bli komfortabel på scenen med vår egen revygruppe.

– Guri var her for å gjøre oss mer komfortable, og hun så gjennom sketchene våre og kom med nyttige kommentarer til oss, forteller Marthe Monsvik, regissør for “Fra Ungdommen”.

Solberg gjestet også den populære podcasten Prat med M.A.T. for å snakke om nerver, sceneskrekk og hvordan man blir komfortabel med å stå på scenen.

Nordahl Grieg videregående skole skal til begynnelsen av neste uke ha den første revyforestillingen i historien. Noe som gjerne skaper litt nerver hos gjengen. Guri har idag vært veileder for skuespillerne, hvor hun blant annet har gitt de gode tips på hvordan de kan håndtere nervene og lette fremføringen.

Trygghet og selvtilit

Solberg har studert journalistikk ved Høgskolen i Volda og har i tillegg til TV2 jobbet i NRK P3. Hun er gjerne mest kjent for å ha ledet fire sesonger av Skal vi danse på TV2. I 2017 og 2018 ledet hun programmet “Sommerhytta”, og i 2018 ledet hun også “Århundrets stemme” og sommerprogrammet “God sommer Norge”. Guri Solberg er gift med David Vogt som spiller i det norske bandet The Real Ones, og sammen har de to døtre.

– Det handler mye om trygghet og selvtillit, smiler Guri Solberg.

– Hvem du er med er også en stor del av hvor nervøs man blir. Dersom du er blant gode venner letter nervøsiteten.

Revyen vår “Fra ungdommen” har premiere mandag 18. februar. Vi håper at revygruppen har fått med seg noen gode tips, og at de får noen fine dager med forestilling.

Skrevet av Emilie Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *