#Framtid2019 er i gang

Framtid 2019 er i gang for fullt på Nordahl Grieg VGS. Konferansen handler i år om «endring», og elevene deltar på praktiske undervisninger, også kalt workshops, hvor kontroversielle emner og løsninger blir diskutert.

Framtidskonferansen handler selvfølgelig om fremtiden. Hver enkelt kan gjøre endringer som fører til en bedre hverdag

Maria Bruvik, medkonferansier av Framtidskonferansen

Under åpningen møter vi på konferansierene Maria Bruvik og Benjamin Kvalnes. Hundrevis av elever samler seg i skoletorget og hygger seg. Musikkgrupper og solo-artister stiller opp med både instrumenter og stemmebånd. Vi møter blant annet på Malin Simonsen som synger «The A Team», en klassiker fra Ed Sheeran, og Ingeborg Vindenes stormer scenen med en selvskreven låt. 

Aiman Shaqura holder et inspirerende foredrag hvor han bruker sin bakgrunn som flyktning som utgangspunkt. I dag er han en velutdannet siviløkonom. Han drar inn motiverende filosofier han har lært i løpet av sitt liv.

– Livet handler ikke om å få, men å få til, filosoferer Shaqura. 

Elevene Alba Framnes og Marie Lian informerer oss om muligheten til å delta i en spennende konkurranse hvor man kan vinne kinobilletter. For å delta må man ta bilder underveis i #Framtid2019 og sende inn til NGVMedia på Instagram. Ti av de beste bildene blir publisert på instagramkontoen og de tre beste vinner kinobilletter. 

#Framtid2019 blir dekket av oss på våre kanaler, deriblant Snapchat (ngvmedia), Instagram (ngvmedia), Facebook, og her på nettsiden.

Følg oss på snapchat!

Tekst: Maria Seim, Thomas Hammer
Foto: Sveinung Øiestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *