Sesongstart for skisentrene

Nå har folk fått sin første smakebit på skisesongen, og skisenteret på Myrkdalen er veldig fornøyd med oppmøte.

Lørdag 18. November åpnet skisenteret i Myrkdalen igjen, og med 2000 besøkende på første åpningshelg ser det ut til å bli en strålende sesong for skisenteret. Det er akkurat kommet minusgrader og godt med snø på fjellene. Neste åpningsdagen til Myrkdalen er nå til helgen.

Statistikk om Myrkdalen skisenter hentet fra FNUGG.NO

Bra til helgen
Om du leter etter de beste kjøreforholdene er det kanskje verdt å vente. Myrkdalen skisenter melder om klumpete og ujevne forhold på fredag, men at det skal være bra til helgen. Tidligparken i Havsdalen derimot er åpen fra ti til fire, med hele fire minusgrader og sol.

Natursnø
Jorunn Hirth, butikksjef i Myrkdalen skisenter, melder at de per i dag kun bruker natursnø, på grunn av temperaturen er for høy til å produsere snø. Hun tror det vil bli en bra sesong og forteller oss om de mange besøkende på første åpninshelg.

Positiv opplevelse
Sander Holme (19) sier det var –utrolig bra puddersnø. Han var nemlig i Myrkdalen i helgen for å stå på slalåmski. Det var mye folk for å være åpningshelg men sett bort ifra det var ikke bakkene fulle, dette var både skisenteret og Sander fornøyd med.

Av Petter André Lind Dyngeland, Sunniva Kalve Lingjerde, Maire Simone Heggøy Wågenes og Karoline Lillebøe Kling Frostad

Kommentarer