Nå braker seminaret løs

Leif Sigurd Danielsen, rektor ved Nordahl Grieg VGs, åpner seminaret med noen hyggelige ord.  

I dag ble Medielærerseminaret, for tredje året på rad, holdt på Nordahl Grieg videregående skole i Bergen. Seminaret samler medielærere fra hele landet, og i år skal de ha ekstra fokus på tverrfagelig tenkning.

— Jeg vil ønske dere velkommen til medielærer seminaret 2017, åpner rektor ved Nordahl Grieg VGs, Leif Sigurd Danielsen, foran de tilreisende medielærerne.

Workshop og foredrag
I dag skal medielærerne delta på en rekke foredrag og workshoper. Et overordnet tema i år vil være nye medier og kommunikasjon. I tillegg vil der være workshoper om tema som aldri slutter å være aktuelt. Blant annet skal Ingrid N. Jortveit, organisasjonssekretær i Norsk Presseforbund, holde workshopen ”Presseetiske dilemmaer”.
Og forfatter Lin Prøitz skal ha workshopen
 #JEG. Hun har nylig skrevet boka «SELVBILDE – fra selvportrett».

Fordelene med nye MK

Synnøve H. Amdam holdt dagens første foredrag. Amdam kom helt fra Høgskulen i Volda for å fortelle hvordan den nye medier og kommunikasjon-linjen, og hvordan den har endret situasjonen for elevene og lærerne. Hun har forsket lenge på dette, og argumenterte for fordelene med den nye MK-ordningen.  

 

Tekst: Nikolai Hammersland Deisz, 1MK
Foto: Sveinung Øiestad, 1MK

 

Kommentarer