Ned med matpakken og opp med skoleboka

Laget av: Daniela Ansaberga & Linda Haukaas

Karikaturen-spising-i-klassen(satire) kopier2

Mandag. Vi vet alle hvordan mandager kan være. Trøtte elever, kanskje litt sultne fordi vi ikke rakk frokosten, før vi måtte slenge den blytunge sekken på ryggen og løpe ut døren. Og nå har skole innført nye regler om forbud mot spising i klasserommet. Var det så lurt? Greit nok, det handler om å følge med i timene og slippe rot og gris rundt seg. Forståelig nok, men jeg føler hensikten er borte da du i stedet får en halvdød elev som sitter og ser ut luften med litt sikkel som begynner å størkne på det bleke kinnet sitt. Så hva kan vi gjøre? Opprør? Vi kan jo også bare slutte å klage, og heller bare fortsette som før: jobbe, og smug-spise!

Grafikk: Daniela Ansaberga
Tekst: Linda Haukaas

Kommentarer