Framtidens foto

happyyyyyy

En workshop for alle med interesse for foto. Ingen forkunnskaper krevdes! Alt du trengte var en smarttelefon og helst en instagram-bruker. Deltakerne lærte om foto, og workshopen ble avsluttet med en instagram-konkurranse med premie!

Tidligere Nordal Grieg-elev Liv Aarberg hadde kurs i foto der hun snakket om grunnleggende kunnskaper i foto. Hun fortalte blant annet om komposisjonsprinsipper, perspektiv, vinkling og hvordan man kan ta i bruk lys. Når kurset var over starter konkurransen. Deltakerne fikk gå ut og ta bilder der de kunne ta i bruk det de hadde lært.

Fotokonkurransen gikk ut på å ta bilde av noe man tror ikke vil eksistere i fremtiden. Deltakerne postet bildet på instagram og tagget det med #fotofremtid. De kunne bruke forskjellige redigeringsapper som for eksempel «Snapseed» til etterarbeid. Vinnerbildet ble vurdert på kunnskapen de hadde lært i løpet av workshopen.

Liv fortalte at hun ble veldig positivt overrasket over hvor flinke elevene hadde vært til å løse oppgaven, og at hun syntes det var vanskelig å velge vinnerbildet, men at bildet som vant var utrolig bra.

Vinnerbildet, dag 1, tatt av Christina Rønnestad.

Vinnerbilde, dag 2, tatt av Nathalie Iversen Mikalsen.

Les også: Begynte med kryptiske lapper i ryggsekker

Les også: Høres ut som den skal eksplodere

Les også: Nordahl Grieg VGS er først

Tekst: Ylva Michelsen (2MKC)

Kommentarer